Anti-Flag az Azfeszten

 2009.03.10. 22:33

A tavalyi Szigeten volt szerencsém a harmadik sorból végigtombolni egyik nagy kedvencem, a pittsburghi Anti-Flag első magyarországi koncertjét. A srácok igazán kitettek magukért, a kora délutáni hőség ellenére is hatalmas punk bulit varázsoltak a Nagyszínpad környékére. Az éppen aktuális nagylemez, a The Bright Lights of America dalai mellett felcsendültek a több mint egy évtizedes munkásságuk slágerei is. A fiúk a koncert vége felé megígérték, hogy vissza fognak jönni. Én már akkor éreztem, hogy ez nem a szokásos "we had a great time, we'll be back soon, koszonom szija budapest, love you all, good night" jellegű ígéret volt, amit a koncert utáni közönséggel pacsizás és közös fényképezkedés csak tovább erősített. Úgy tűnik a megérzésem jó volt; a srácok ma hivatalosan is bejelentették, hogy augusztus 19-én újra kicsi hazánkban fognak zenélni. Ezúttal a nyírbátori Azfeszt fog otthont adni a produkciónak. A helyszínválasztásról csak annyit, hogy ott még úgyse voltam, de majd most leszek.

 

Hi everyone,

First and foremost, a huge thank you to everyone that wrote asking about Justin, it's very much appreciated. Right now he's recuperating and is looking forward to going back on tour again.

Speaking of tours, we've posted the dates of the first four confirmed European festivals we'll be playing this Summer. As more shows are booked we'll post those. In addition, we'll be on a stretch of the Warped Tour, stay tuned for more details over the next few weeks.

Much respect,
Anti-Flag

Forrás: www.anti-flag.com/NE10.php

 R.B.

Címkék: zene koncert anti flag

A bejegyzés trackback címe:

https://randomshit.blog.hu/api/trackback/id/tr62994779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása