Elindultunk...

 2009.02.11. 11:21

Igaz azt még nem tudom hova megyünk, de ez valahogy nem is tűnt fontosnak amikor ma hajnali ZULU 0050 és 0147 óra között álmatlansággal küzdő fejemből kipattant az ötlet, hogy blogot kéne írni. De merjünk nagyot álmodni! A határ legyen a csillagos ég, a cél pedig a méltán népszerű www.index.hu hírportál blogketrece. Dacolva a gazdasági világválság nyomán fellépő recesszióval, a kialakulófélben lévő polgárháború árnyékával, és a magyar igazságszolgáltatásba vetett hitünk megingásával - amit VV Segal szökése váltott ki 10 millió honfitársamból - ez a blogger... elfelejtette, hogy milyen bölcsességgel akarta ezt a kétségkívül hosszúra sikeredett mondatot lezárni.

Ahogy a blog neve is sugallja lesz itt mindenféle; lesznek komoly és komolytalan, érdekes és kevésbé érdekes bejegyzések. Szó lesz mindenről ami engem érdekel és méltónak érzem arra, hogy beszámoljak róla. Szó lesz zenéről, filmről, sorozatokról, politikáról, történelemről, sportról, Budapestről, játékokról, internetről, vicces és szomorú dolgokról, a világról, puruttyaságokról, nőkről, más blogok kínálatáról és egyéb random dolgokról.

Az iménti felsorolásból következik, hogy a blog elég személyes jellegűnek ígérkezik, de ennek ellenére igyekszek majd tárgyilagosan írni az egyes témákról. Akinek nem tetszik a kezdeményezés, vagy eleve paradoxnak találja, hogy valaki objektívan írjon szubjektív dolgokról az ne olvassa nyugodtan mondja meg a véleményét, még akkor is ha azt kívánja, hogy szarjak sünt.

R.B.

A bejegyzés trackback címe:

https://randomshit.blog.hu/api/trackback/id/tr59936524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rei 2009.07.01. 00:33:03

soha többé nem rejtőzhetsz el!
süti beállítások módosítása