Last time we were in Europe we had the pleasure of visiting Budapest, but we've never actually played a show there. That all changes this summer, June 21st, when we play our first Hungarian show in Budapest at Dürer. See you there! For tickets CLICK HERE

» www.ticketportal.hu

 

Forrás: www.riseagainst.com/blog/

 

Majdnem egy teljes évet kellett várni a sajnálatos tavalyi történések után, de végre elérkezett a pillanat, amelyre mindannyian vártunk. A Rise Against tegnap hivatalosan is megerősítette a pár napja a szigetnews.com-on felröppent híreket, amely szerint idén júniusban szeretett fővárosunkban fognak koncertet adni. A tavaly új lemezzel jelentkező chicagoi melodic hardcore banda első magyarországi koncertjét június 21-én csodálhatjuk majd meg a Dürer-kertben.

 

 

 

R.B.

Címkék: zene koncert rise against

A bejegyzés trackback címe:

https://randomshit.blog.hu/api/trackback/id/tr11751795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Bibliatársulat 2011.11.01. 19:52:57

Szeretnék avatart a hozzászólásaim mellé!
süti beállítások módosítása